Login
:
:
counter
Event
Back to top
Veterans Day Program - formal uniforms required for all students. Click here for schedule.
When: Thu, November 8 , 9:00am - 10:00am
Veteran’s Day, November 8th, 9:00 Thursday
8:00-8:35 A-1 Block (35 min.)
8:40-9:00 Homeroom/Call down to mass (20 min.)
9:00-9:45 Ceremony (45 min.)
9:50-10:35 A-2 Block (45 min.)
10:40-11:05 Skinny I (30 Min.)
11:05-11:30 Skinny II (30 Min.)
11:30-11:55 Skinny III (30 Min.)
12:00-1:00 B Block (60 Min.)
1:05-2:05 C Block (60 Min.)
2:10-3:10 D Block (60 Min.)